پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

گزینه‌ نهایی تصدی وزارت آموزش و پرورش کیست؟

گزینه‌ نهایی تصدی وزارت آموزش و پرورش کیست؟ با نزدیک شدن به روزهای آخر دوره سرپرستی وزارت آموزش و پرورش، گمانه زنی‌ها بیشتر حول سه نام برای این وزارتخانه کلیدی دولت رئیسی در جریان است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 07
کد خبر: ۱۰۸۶۵۵

به گزارش راهبرد معاصر با نزدیک شدن به روزهای آخر دوره سرپرستی وزارت آموزش و پرورش، گمانه زنی‌ها بیشتر حول سه نام در جریان است.

هر چند نام محمدطیب صحرایی برای استانداری کرمانشاه مطرح است اما همزمانی عدم معرفی استاندار جدید کرمانشاه با عدم معرفی گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش این گمان را ایجاد کرده که وی همچنان جزو گزینه‌های دولت سیزدهم برای وزارت آموزش و پرورش است.

 

احمد حیدری رئیس ستاد فرهنگیان آیت الله رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، گزینه مطرح دیگر برای این وزارتخانه کلیدی است.

هر چند وی هم به عنوان معاون حقوقی و امور مجلس وزارت نیرو مشغول به فعالیت است، اما نام وی نیز به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت مطرح شده است.

 

وی در کارنامه خود سخنگویی دانشگاه آزاد اسلامی و معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش را دارد.

مسعود فیاضی دیگر نام مطرح است که این روزها برخی منتقدانش نسبت خانوادگی وی با علیرضا زاکانی شهردار تهران را عامل موثر در مطرح شدن نامش می‌دانند. وی سابقه مدیرکلی دفتر انتشارات و فناوری آموزشی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش را در کارنامه دارد و هم اکنون معاون مطالعات فرهنگی مرکز پژوهش‌های مجلس است.
از نمایندگان مجلس درباره معرفی گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت آموزش و پرورش حکایت از آن دارد که تاکنون به صورت رسمی فردی برای تصدی وزارت آموزش و پرورش به مجلس معرفی نشده است./تسنیم

کلمات کلیدی: آموزش و پرورش
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده